Iets totaal niet bijzonders
Door: Peter
Blijf op de hoogte en volg Tientje de wereld rond
23 April 2009 | Nederland, Scheveningen
Mee eens, eigenlijk is het niet bijzonder. Het leuke is dan ook niet het tientje, maar de verhalen van mensen die met het tientje reizen! Jullie verhalen dus. Die zijn wel heel erg interessant!
Wat als we die allemaal verzamelen op tientjedewereldrond.waarbenjij.nu? Dan zou dat wel een heel interessant verhaal geven. En alle reizigers krijgen natuurlijk hun "moments of fame" als ze over hun reis met het tientje schrijven.
Daarnaast kun je via tientjedewereldrond.waarbenjij.nu nog leuke contacten met medereizigers opdoen. Dat kan door zoiets simpels als reisvriend te worden van dit initiatief. Je geeft daarmee aan dat je het een leuk idee vindt. En als je echt meedoet kun je bijvoorbeeld een deel van je reis met anderen optrekken en op die manier samen het tientje een stuk van zijn wereldreis laten maken.
Je zou eigenlijk het hele idee moeten lezen op http://tientjedewereldrond.waarbenjij.nu/index?page=message&id=2954151. Maar laat ook weten (via reactie op dit bericht of prive-bericht) wat je er van vindt en of je mee wilt doen.
O ja, voor Twitter fans, je kunt ook reageren via Twitter: http://twitter.com/10dewereldrond.
24 April 2009 - 17:38
Rommert:
Tof idee ouwe, ik vertrek 28 juni naar Brazilië.. ik wil m best voor je meenemen!
rommertschrijver@hotm -
25 April 2009 - 21:09
Hoi Rommert,
Super, klinkt goed. Ik verwacht dat er rond die tijd sowieso genoeg mensen meedoen om hem ook weer van je over te nemen.
Het zou ook kunnen dat het tientje eerst ergens anders heen gaat. Vind je het ook goed om hem dan van iemand anders over te nemen (als die bij jou in de buurt is natuurlijk)?
Weet je al naar welke plaatsen je gaat? -
26 April 2009 - 20:23
Inge:
Leuk idee! -
27 April 2009 - 09:37
Hoi Inge,
Leuk dat je reageert! Reageer je gewoon omdat je het een leuk idee vindt? Stel ik zeer op prijs!
En zit je er ook aan te denken om mee te doen? -
13 Juni 2009 - 06:47
Hoi Peter,
Wat een mooi en leuk idee. Ik wil wel meedoen. Ik ben in Thailand van 29 juli t/m 30 augustus. Ik zag dat de eerste reis bijna begint maar kan nergens lezen waarheen. Laat maar weten of ik het tientje ergens kan brengen...
Groetjes, Sandra -
08 Juli 2009 - 07:56
Hoi Sandra,
Sorry voor mijn late reactie, maar top dat je mee wilt doen.
Als je de verslagen en reacties gevolgd hebt heb je misschien gezien dat het tientje eind juli naar China gaat. Kelly gaat het daarheen meenemen. Misschien kun je het daarna van haar overnemen. Het is dan waarschijnlijk niet mogelijk om het persoonlijk van haar te krijgen, maar opsturen kan natuurlijk ook!
Gr, Peter