De laatste dagen - Reisverslag uit Breda, Nederland van Tientje de wereld rond Deel je mooiste reizen met anderen! - WaarBenJij.nu De laatste dagen - Reisverslag uit Breda, Nederland van Tientje de wereld rond Deel je mooiste reizen met anderen! - WaarBenJij.nu

De laatste dagen

Door: Ester

Blijf op de hoogte en volg Tientje de wereld rond

07 Maart 2010 | Nederland, Breda

Nou, we zijn inmiddels weer thuis! Helaas MET het tientje..
Donderdag zouden we terugvliegen naar Vietnam, om 15:55, tenminste, dat dacht ik. De rest van de dag hebben we niet veel gedaan vanwege de hitte, want superbezweet het vliegtuig in is niet erg fijn, ook al is het maar een uurtje.
We waren rond half 2 op het vliegveld, veel te vroeg eigenlijk, maar iemand van het hotel zou ons brengen. We hadden dus voor de zekerheid om 1 uur afgesproken, voor het geval er niemand zou komen opdagen, en inderdaad, er kwam niemand. Maar uiteindelijk was er toch snel iemand anders geregeld dus waren we toch nog ruim op tijd.
Een uur voordat onze vlucht vertrok konden we nog steeds niet inchecken. Toen er eindelijk een balie openging waren we helemaal blij, totdat die meneer vroeg of we naar Bangkok gingen. Bangkok?? Ook leuk, maar dat was niet de bedoeling! Ik wilde hem het ticket laten zien om te vragen wanneer we dan in moesten checken.. maar op mijn dubbelgevouwen eticket stonden de heenvlucht EN de terugvlucht, en de terugvlucht stond dus onder de vouw. Oeps! Ik ben normaal echt van het 100 keer checken met zulke dingen, denk dat ik te relaxed ben geworden tijdens onze reis haha. Gelukkig konden we voor 20 dollar een nieuw ticket krijgen, waarmee we om 17:45 alsnog naar Vietnam vlogen.
We hebben die avond nog lekker gewinkeld en toen helaas alles klaargemaakt om weer naar huis te gaan...
De volgende dag vlogen we rond 1 uur naar Singapore, waar we 7,5 uur hadden tot onze volgende vlucht.. dus ik heb het tientje nog snel even mee singapore in genomen! We zijn met de trein naar het centrum gegaan, hebben rondgehangen bij Merlion Park en nog even gewinkeld. Wat een contrast met Vietnam en Cambodja! Superschoon, gestructureerd en een mega shoppingmall. Wel een leuke afsluiting van onze reis!
Vrijdagnacht vlogen we weer terug naar Nederland en was onze reis dus echt voorbij...
Dus.. wie neemt het tientje mee op een volgend avontuur?
Liefs Ester

• 07 Maart 2010 - 13:04

Nadja:

Hoi Ester,

Als niemand hem mee wilt nemen... kan ik hem wel weer meenemen. (ik heb hem van de zomer mee naar Mexico genomen).
    Ik ga zaterdag naar Cairo voor 5 dagen....

Ik hoor het wel!

Grt Nadja

• 08 Maart 2010 - 04:27

Ester:

Hoi Nadja,
    Is goed! Stuur me maar even een mailtje met je adres naar e-s-t-e-r@hotmail.com.
    Groetjes Ester

• 09 Maart 2010 - 18:50

Tante Hanny:

Adventures tsongejonge maar hoe laat moest je dan eigenlijk weg uit Vietnam? Of was het toch 17.45 uur dat op jullie ticked stond?
    Maar jammer dat jullie het tientje nog in jullie bezit hebben.
    Blij dat jullie weer heelhuids thuis zijn!

Tientje de wereld rond

Heb jij zin om mee te doen met de ultieme uitdaging voor samenwerking, het leggen van verbindingen tussen mensen, en het laten zien van jezelf? Het is niet voor iedereen. Het is voor mensen die zich bewust zijn dat ze niet alleen op de wereld zijn. Mensen die bereid zijn de reikende hand naar anderen uit te steken. En voor mensen die er trots op zijn om samen met anderen een prestatie neer te zetten. En die daar ook nog eens over willen berichten. Deze mensen met het hart op de juiste plaats vraag ik om mee te doen met de uitdaging. Voel jij je aangesproken? Dan heb ik er vertrouwen in dat met jou de missie gaat slagen! Die missie heet "Tientje de wereld rond!". "Tientje de wereld rond" is een estafette-wereldreis waarbij het 10 eurobiljet met serienummer P01711077472 het "estafettestokje" is. Telkens is het tientje dus in handen van een andere reiziger. Ook in jouw handen als je meedoet. Je schrijft over jouw reis met het tientje op het weblog http://tientjedewereldrond.waarbenjij.nu. Misschien schrijf je al op waarbenjij.nu, Hyves of een ander blog. Als je meedoet schrijf je een deel van je reis ook voor het weblog dat je nu leest. Je hoeft niet dezelfde tekst te schrijven als op je eigen weblog. Je kunt bijvoorbeeld ergens speciaal de aandacht op vestigen. Of datgene vertellen waarvan je het belangrijk vindt dat anderen dat weten. Misschien wel eigen ervaringen waarmee je anderen enorm helpt! Jouw verhaal maakt onderdeel uit van het hele verhaal van de reis van het tientje. Heb je wel eens gehoord van het spelletje "Een geheime zin doorgeven"? Bij dat spel zitten mensen in een rij naast elkaar. De eerste persoon krijgt een zin ingefluisterd. Die fluistert de zin in het oor van de persoon naast hem. Zo gaat de zin de hele rij door, van persoon tot persoon. Aan het einde van de rij vertelt de laatste persoon hardop welke zin hij heeft doorgekregen. Meestal is dat een totaal andere zin dan waarmee de eerste persoon begonnen is. Uit dit simpele experiment blijkt wel dat het helemaal niet zo makkelijk is om iets door te geven aan een ander. Daarom zoek ik mensen die denken dat wel te kunnen! Ben jij zo iemand? Lees dan een uitgebreidere uitleg van "Tientje de wereld rond" op http://tientjedewereldrond.waarbenjij.nu/index?page=message&id=2954151. Veelgestelde vragen lees je op http://tientjedewereldrond.waarbenjij.nu/Bericht/index?page=message&id=2955741. Succes! Reisverslag: http://tientjedewereldrond.waarbenjij.nu Hyves: http://tientjedewereldrond.hyves.nl Twitter: http://twitter.com/10dewereldrond

Actief sinds 20 April 2009