Eerste bericht vanaf Corsica
Door: Susanne
Blijf op de hoogte en volg Tientje de wereld rond
24 Juni 2009 | Frankrijk, Ajaccio
Pff, het valt niet mee om op Corsica een internetcafe te vinden! Dus nu zit ik in een hotel in de buurt van Ajaccio snel een berichtje te typen op een frans toetsenbord.
Het geld gaat snel op deze computer, dus ff snel doortypen!
Het is hier top, maar soms wel wat stressen :-). Ben nl. met mijn vriend en 20 maanden oude zoontje aan het kamperen. En dat heeft op de vorige camping bij Porto-Vecchio al wat medekampeerders wat nachtrust gekost :-). Maar verder is het heel leuk, Tijn vermaakt zich prima. Je moet alleen wel aardig op hem letten (bodyguard spelen volgens mijn vriend) want hij sjouwt overal heen.
Corsica is erg mooi. We zijn vanaf Genua met de boot naar Bastia gegaan. Daarna zijn we doorgereden naar Aleria. Stonden we op een superrelaxte camping vlakbij het strand.
Daarna Porto Vecchio. Vanuit daar Bonifacio bezocht.Is stad op een rots, erg indrukwekkend.
Moet stoppen, geld is bijna op!
Groeten!
24 Juni 2009 - 20:09
Karlijn:
Joehoe! Het eerste bericht van het tientje de wereld rond. Ik kwam van de week toevallig op deze pagina terecht en wat een leuk initiatief. In januari en februari 2010 zal ik vertoeven in Zuid-Amerika, namelijk Peru en Bolivia. Dus als het tientje dan nog in de race is en het nog niet in Zuid-Amerika is beland, houd ik me zeker aanbevolen! ;) Maar dat duurt nog wel ff. Succes ermee en op naar het volgende bericht!
Groetjes Karlijn