Tientje niet naar Duitsland
Door: Peter
Blijf op de hoogte en volg Tientje de wereld rond
05 Mei 2010 | Nederland, Scheveningen
Helaas is het tientje niet in Duitsland geweest. Nadja had het naar mij opgestuurd, maar was er helaas niet op tijd. Ik kwam het tientje tegen bij terugkomst.
Ik was naar Bonn en Keulen voor een paar poolbiljart toernooien. Maar ik ga er hier geen verslag van doen want dan had ik het Tientje bij me moeten hebben ;-).
Wie neemt het over?
Groeten,
Peter
05 Mei 2010 - 18:53
DeeJz:
Peter,
ik ga eind mei naar Italie, en vermoedelijk begin september Spanje.. is dat wat voor het tientje ? Hij is ook al meegeweest met een vriendin van me (Ester)
groet -
06 Mei 2010 - 05:23
Kelly:
Ik ga volgende week naar Londen, ik neem het tientje wel mee. Dan kan ik het misschien daarna na DeeJz opsturen? -
06 Mei 2010 - 06:57
Nadja:
Jammer dat het tientje niet op tijd was :(
Maar ik zie dat hij nu naar Londen en Italie kan. Groetjes Nadja -
16 Mei 2010 - 21:45
Mathijs Baron:
Peter,
De reis in Oktober gaat nog steeds door maar er is nog iets leuks tussen gekomen. In juli ga ik meedoen aan de Red sea challenge. We rijden met de organisatie v/d Dakar naar de rode zee in barrels tot 500 euro.
De volgende landen doen we aan:
Duitsland,Oostenrijk, Slovenië, Kroatië, Bosnië - Herzegovina, Servië, Bulgarije,Turkije, Syrië, Libanon, Jordanië, Egypte, Libië, Tunesië, Italië, Zwitserland, Frankrijk, Luxemburg, België.