Gastenboek
Door: Peter
Blijf op de hoogte en volg Tientje de wereld rond
29 April 2009 | Nederland, Scheveningen
Zie het als een soort gastenboek.
p.s. je kunt het hele idee lezen op http://tientjedewereldrond.waarbenjij.nu/index?page=message&id=2954151
29 April 2009 - 12:10
Umberto:
Grappig idee. Weet niet of ik zelf mee zou doen, maar vind het wel leuk verzonnen. -
29 April 2009 - 18:52
Mark:
Vet! Hoe kun je eigenlijk meedoen? Count me in. -
01 Mei 2009 - 07:44
Tientje De Wereld Rond Deel Je Mooiste Reizen Met Anderen!:
@Mark: iedereen kan meedoen. Je kunt in feite direct mee doen als je je opgeeft voor de eerste etappe. -
03 Mei 2009 - 11:56
Kelly:
Wat een leuk idee! Wel snap ik het niet helemaal. Is het nu de bedoeling dat je het tientje meeneemt op reis en het DAAR aan iemand anders meegeeft, of mag je het ook op reis gaan en dan het tientje terug in Nederland doorgeven? -
03 Mei 2009 - 21:09
Tientje De Wereld Rond Deel Je Mooiste Reizen Met Anderen!:
@Kelly: zeker, dat mag ook. Je mag het meegeven aan iemand anders wanneer je wilt, dus dat kan ook weer terug in Nederland zijn.
Het is mooier als je het ergens in het buitenland meegeeft, want dan is de kans groter dat het tientje een echte wereldreis maakt, maar dat hoeft dus niet.
Beantwoordt dat je vraag? -
04 Mei 2009 - 07:00
Kelly:
Oke, dat is duidelijk. Ik zal de site in de gaten houden. Eind juli ga ik naar China, ik wil het tientje wel de Chinese muur laten zien. -
04 Mei 2009 - 13:04
Danny:
Ik ga ergens deze week met een vriend van mij beginnen aan een rondtocht door Europa. Eerste stop is Brussel, vervolgens Parijs vanwaar we verder naar het zuiden gaan.. Kom zelf uit de omgeving van Rotterdam dus het lijkt me een mooi punt om deze wereldreis te starten!?
Ik zal de site in de gaten houden,
Danny -
04 Mei 2009 - 19:40
Tientje De Wereld Rond Deel Je Mooiste Reizen Met Anderen!:
Danny, super! Klinkt goed.
Kun je je e-mail adres op de mailinglist zetten (bij "Blijf op de hoogte") of anders je e-mailadres en/of telefoonnummer sturen naar tientjedewereldrond@hotmail.com?
Dan maken we een afspraak zodat jullie als eersten met het tientje kunnen reizen! -
04 Mei 2009 - 19:49
Tientje De Wereld Rond Deel Je Mooiste Reizen Met Anderen!:
@Danny: Die wink ;-) slaat nergens op, maar die onstond op één of andere manier omdat ik een haakje gebruikte :-) -
05 Mei 2010 - 17:43
Yvonne:
Wat een tof initiatief!
Als ik weer op reis ga zou ik hem gráág meenemen :)
Ik heb nog geen concrete plannen, maar hopelijk vertrek ik in oktober voor 5 mnd richting zuid-oost-Azië.