Laatste voorbereidingen voor Spanje
Door: Marloes
Blijf op de hoogte en volg Tientje de wereld rond
24 Oktober 2009 | Nederland, Emmeloord
Er staat het tientje weer een nieuw avontuur te wachten. Dit keer niet heel ver weg: Spanje. Maar de reis is wel net iets anders dan normaal. Het tientje gaat namelijk mee op een werk/leer periode van een half jaar. Maar hopelijk is er al lang een nieuwe medereiziger gevonden voor het tientje, voordat dit half jaar is afgelopen!!
Gisteren ontving ik het tientje en morgen vliegt het met me mee naar Sevilla. Dat is de plek waar ik de komende 4 weken een taalcursus zal volgen om vervolgens te vertrekken naar Granada. Daar zal ik gaan werken in een hotel. Maar natuurlijk blijft er genoeg tijd over om ook de omgeving te bekijken en een beetje vakantie te houden.
Een half jaar is erg lang en het is ook niet de bedoeling dat het tientje een half jaar bij me blijft. Ik hoop dat het dit keer gaat lukken om iemand te vinden die het tientje wil meenemen. Zo niet dan laat ik het hier ook wel weer weten en dan kan het alsnog weer opgestuurd worden. Maar dat is van latere zorg.
Ik ga nu snel weer verder met de laatste voorbereidingen en m'n koffer helemaal inpakken (en daarna weer uitpakken want ik heb veeeel te veel kilo's bij me :p)
Jullie horen snel weer wat van me.. vanuit Sevilla :D
Groetjes Marloes
Groetjes Marloes
24 Oktober 2009 - 12:06
Susanne:
Hey Marloes!
Gaaf zeg, dat je het tientje mee gaat nemen naar Spanje. Het gaat je vast lukken het komende half jaar om het tientje in Spanje door te gaan geven! Ben benieuwd naar je verhalen! Ik ga ze zeker lezen.
Groetjes Susanne -
24 Oktober 2009 - 18:12
Lineke:
Ha Marloes!
Tientje is dus goed aangekomen, mooi zo!
Heel veel plezier in Spanje én ik hoop dat het tientje een leuke reiziger zal vinden :)
Gr. Lineke